Bingolotter online

Bingolotto är förstås mest känt som ett tv-program. Men de har satsat mycket på sin hemsida. Där kan du köpa bingolotter online till nästa veckas program. Du kan teckna dig för en prenumeration på bingolotter och då får du hem bingolotterna direkt hem i din brevlåda i god tid för veckans bingo, vecka efter vecka, ända tills du själv stoppar prenumerationen. Du kan köpa Sverigelotter och tävla i frågesport. Efter veckans spel kan du rätta din bingolott ifall du missade hela eller en del av veckans program. Du kan också vara med i extra lottdragningar med din nitlott. Det finns dessutom ett nummerspel, Kulo, som påminner om Keno.

På hemsidan kan du förstås också spela bingo. Du väljer om du vill spela själv eller med andra spelare. Om du väljer att spela tillsammans med andra spelare så kan du chatta med dem och lära känna dem medan spelet pågår. Du kan välja mellan flera olika varianter av bingo, dels förstås den traditionella klassiska bingon som du känner igen från TV-programmet, men dels också andra bingovarianter som mönsterbingo, variantbingo och 90-bollars bingo.

Bingolottos hemsida är användarvänlig och enkel att förstå sig på och spela på. Den som brukar spela Bingolotto känner igen designen och färgerna på hemsidan. På nätet kan man spela bingo för mellan 5 kronor och 30 kronor. Det fina med att köpa bingolotter online eller spela bingo på Bingolottos hemsida är att även då går en del av pengarna till svenskt föreningsliv. Många små föreningar är nästan beroende av Bingolotto för sin överlevnad, så det känns bra att kunna bidra.